Annons:
Etiketterreceptlchf
Läst 5850 ggr
[TrevorS]
2/3/12, 12:35 PM

Funderingar!

Angående LCHF!

Funderar på hur det är med mandel och hur mycket är okey att ha i maträtter, funderar då jag tänkte göra en del sallad med avocado, blomkål, broccoli och solrosfrön. Tål inte ost, funderar så på att göra mandelost och undrar hur mycket som är okey att ha i?

Tänker på den som man rullar ner en bit "Simple Almond Cheese".

Även funderat på den som är gjord på revuljac och mandel, man jäser mandel eller havre och använder vätskan tillsammans med mandeln som mixas.

Annons:
[TrevorS]
3/29/13, 4:32 PM
#1

Varför använda revuljac nu när man borde kunde använda vattenkefir istället? 😃

Receptet fungerar lika bra med revuljac och solrosfrön, så när jag väl kommer igång med vattenkefiren så blir det kefir och solrosfrön. 😉

Ians
3/31/13, 3:11 PM
#2

Vattenkefir? nu blir jag nyfiken 😉

[TrevorS]
3/31/13, 4:14 PM
#3

Ja vätskan av vattenkefiren är lik båda surkålsvattnet och revujac. Man ersätter samma mängd med vattenkefir

Upp till toppen
Annons: