Etiketter: receptglutenfritt
Läst 4933 ggr
12/23/12, 8:18 AM
0
Bakpulverbröd
RECEPTET
6 dl mjöl (orange - Finax)
2-3 tsk bakpulver
Blandas ihop i en bunke, som sedan hälls över det ihop blandade rivna morötterna, vätskan och saltet
3 dl riven morot
3 dl vätska (kokosmjölk) normalt är det fil
1 tsk salt
Ugnen på 175 grader gräddas i ca. 60 min (1 timme) nedre delen..
Det jag upptäckte var att man kan nog minska på mängden kokosmjölk, den blir lite väl degig och blöt i mitten annars, eller om någon har nått annat tips? För det var så himla gott med morot i och det ger ju också vätska!
Annons:
2/19/13, 4:43 PM
0
#1
Precis…minska mängden vätska när du har frukt eller grönsaker i bröd..annars är det ett jättebra tips..
Tack..🙂
Annons: