Annons:
Etiketterreceptvarmrätt
Läst 38550 ggr
[Trevor_S]
10/6/14, 11:46 AM

Vegansk Gravad Lax

Ingredienser:
1 stor aubergine
2 knippen dill
4 msk socker
3 msk salt
1 krm vitpeppar

_Gör så här:
_Blanda socker, salt och vitpeppar.  Skala auberginen och dela den på längden, gnid in dem med kryddblandningen och lägg dem på dillen i en form. Låt dem stå i cirka 90 minuter i rumstemperatur. Lägg dem sedan i en plastpåse och sug ut luften i (andas inte in för du vill inte få kryddorna i dig). Låt sedan dem ligga i kylen under natten max 3 dygn, skär upp i tunna skivor då den ska serveras.

Annons:
Skogsraah
10/7/14, 11:03 AM
#1

Tack för recept! 🙂

Sång & growl i Unvoid samt skapare och ensam musiker i Skogsraah - Feministisk black metal. | Bloggar om sund kroppsbild, psykisk ohälsa och feminism på skogsraah.se

[Trevor_S]
10/7/14, 11:21 AM
#2

Så lite så. Fungerar med zuchini men blir dock inte lika "fiskig"

[EmmiieErixon]
3/14/15, 10:08 PM
#3

Finns det något annat man kan ta än socker? Har stevia i flytande form funkar det tror du? :)

[Trevor_S]
3/14/15, 10:45 PM
#4

Tror inte hållbarheten blir så bra utan socker i. Stevia har jag inte pysslat så mycket med då jag upplever en stark bismak.

Nelley
3/15/15, 11:31 PM
#5

Oho, min pappa är en riktig fiskälskare, ska skicka detta till honom.👍

Upp till toppen
Annons: