Annons:
Etikettersättningsprodukter
Läst 2752 ggr
Anibaz
2016-02-15 17:30

Tillaga Oumph!

Jag har bara testat Oumph! en gång tidigare och var inte särskilt imponerad. Har därför en del kvar i frysen som jag tänkte testa att tillaga annorlunda. Sist gjorde jag en pastasås med grädde, svamp och kryddor men tyckte ändå att det var smaklöst. Hur tillagar ni Oumph? Det ska ätas med hasselbackspotatis.

Annons:
vendelay
2016-02-15 17:47
#1

Hoppsan, jag råkade visst svara på det här inne på vegetariskt men aja 😃

Var snäll mot alla - bli vegan ❤

veggie4every1
2016-02-15 17:50
#2

Vad är för typ av Oumph du har? Det finns ju i olika varianter och smaker.

Men favorit är pulled som är väldigt smakrik med bbq, men även kebab och grill är goda. Steker de lite knapriga i olja bara.

Men om du har köpt de okryddade så är de väldigt smaklösa i sig, då tanken är att man själv ska smaksätta. Jag har provat det också, men jag tyckte inte de var värda pengarna.

Sajtvärd på Djurrätt ifokus & Medarbetare på Vegan ifokus      
VäckarklockaIf Not You, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Upp till toppen
Annons: