Veganska tunnbrödssnittar
20 minuter + 2 timmar i kylen
Ingredienser:
Ett paket tunnbröd
1 burk Oatly påMackan
1 burk (ca 290 g) soltorkade tomater i olja
Fryst gräslök
Riven pepparrot (jag köpte färdig på tub)
Salt
Vitpeppar
1. Blanda påMackan med gräslök och lite pepparrot. Smaka av och tillsätt salt, vitpeppar och eventuellt mer gräslök och pepparrot tills det smakar som du vill.
2. Bred smeten på ett tunnbröd (inte för tjockt lager!) och placera de soltorkade tomaterna som du vill ha dem (jag la dem två i bredd med ca 1 cm mellanrum parallellt med långsidan av brödet).
3. Rulla ihop tunnbröden från långsida till långsida och plasta in med plastfolie.
4. Låt stå i kylskåpet ca 2 timmar.
5. När brödet känns mjukt (alltså inte torrt och mjöligt som det gör från början) är det bara att ta bort plasten och skära upp i snittar. Mina blev ca 2 cm långa.
Var snäll mot alla - bli vegan ❤
Ja, jag gillar också pepparrot 👍
Var snäll mot alla - bli vegan ❤