Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (19) Senaste inläggen

Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Recept (Varmrätt & Övrigt)

Tips! Vegansk "sill" till midsommar

2017-06-21 15:44 #0 av: Annielle

Såg det här receptet på vegansk "sill" precis och tänkte att det kunde vara intressant för någon här....

https://www.naturligtsnygg.se/supersnabb-vegansk-sill-till-midsommar-gott-enkelt/

Själv har jag alltid tyckt väldigt illa om sill, så jag lär ju inte testa detta.

Var dig själv, det finns redan så många andra.

Anmäl
2017-06-21 16:01 #1 av: Carmarino

Fast den görs ju på aubergine eller portabellosvamp, så den lär ju inte smaka sill.

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl
2017-06-21 16:05 #2 av: Annielle

Ja, inte vet jag hur den smakar, trodde att den skulle få någon sillsmak kanske?!?Galen Skämtar 

Läste knappt receptet ju....well, kanske testar då! Glad

Var dig själv, det finns redan så många andra.

Anmäl
2017-06-21 16:10 #3 av: Carmarino

Det fanns inget direkt recept, utan det står bara:

Det som ska ersätta fiskbitarna i ”vår” veganska inlagda sill är helt enkelt: förvälld aubergine eller stekt aubergine!

Du kan göra både klar och krämig ”sill” med dessa ingredienser. Det viktiga att tänka på är att om du gör en krämig sill på någon form av växtbaserad creme fraiche så måste du låta den stekta svampen svalna, eller låta den förvällda auberginen rinna av och svalna! Annars kan det skära sig. Annars är det bara att utgå från vilket recept som helst!

Sedan finns det instruktioner för hur du förbereder auberginen och portabellosvampen för att den ska bli "sill". Glad

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl
2017-06-21 16:16 #4 av: Annielle

Ok, inte så där jätteutförligt alltså! Ledsen

Kul signatur du har förresten! Glad

Var dig själv, det finns redan så många andra.

Anmäl
2017-06-21 16:24 #5 av: Carmarino

Roligt att du gillar signaturen. Hittade den på ett annat forum, och eftersom jag kunde läsa den så ansåg jag mig vara kvalificerad att använda den. Glad

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl
2017-06-21 16:33 #6 av: Annielle

Japp, du är kvalificerad att använda den!(precis som jag)

Undrar hur vanligt det kan vara att man inte kan läsa en sådan text egentligen?!? Funderar

Var dig själv, det finns redan så många andra.

Anmäl
2017-06-21 22:25 #7 av: Smultronfia

Här har ni ett till sill recept :)
http://www.vegomagasinet.se/senapssill/

Anmäl
2017-06-22 09:32 #8 av: Carmarino

#6 Vet faktiskt inte. Har alltid trott att alla kan läsa upp-och-ner och spegelvänt, men har senare förstått att så inte är fallet.

¡ɹnʇɐuƃıs ɯos uǝp ɐɥ ɥɔo uǝʇxǝʇ ɹäɥ uǝp ɐɹǝıdoʞ ʇʇɐ ɹöɟ ɹɐlʞ åsʞɔo uɐʇn ʇɹɐɯs ɐɹɐq ǝʇuı np ɹä ɹäɥ ʇǝp ɐsä1 np uɐʞ

Anmäl
2017-06-22 22:50 #9 av: Annielle

Här är ett till vegosillrecept! Gladhttps://foodpharmacy.se/2017/06/vegansk-sill-2/

Var dig själv, det finns redan så många andra.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.