Grönsaksbiffar & dressing
Soligajag1 vann recepttävlingen med sitt läskande bidrag - läs receptet här!
Veganska biffar med ris och sallad + dressing
Mixa broccoli, morötter, lök. Krydda med persilja, salt och peppar.
Blanda sojadryck med havregryn och mixa tills det är så slätt som möjligt.
Blanda ihop de båda blandningarna och forma biffar. Vänd biffarna i havregryn.
Kör biffarna i ugnen på ca 175-200 grader tills biffarna är gyllenbruna (ca 15 minuter).
Dressingen är gjord på olja, färsk citron, persilja, dragon, rosmarin och lite salt.
Servera med ris!
Var snäll mot alla - bli vegan ❤
Grattis Soligajag1 🌺 Jag röstade på det receptet, för det låter så gott, ska snart laga det 🙂
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Det blir det idag!
#3 Blev det gott? 🙂
Var snäll mot alla - bli vegan ❤
Jag gjorde biffarna härom dagen, men serverade dem med mörk bulgurpilaff och kryddade rätt så generöst med peppar, vitlök och hemgjort örtsalt, utöver finhackad persilja och jag hade bara havregrädde hemma, så jag tog den istället för sojadryck. Det blev också gott 🙂
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
#5 Låter smaskens!
Var snäll mot alla - bli vegan ❤
Har också gjort biffarna och det blev rikligt gott! Åt 3 portioner 😛
Vad roligt!!
Var snäll mot alla - bli vegan ❤
Vi ska göra dessa biffar om några dagar