Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Mat och recept

Grönsaksbiffar & dressing

2018-04-18 21:14 #0 av: vendelay

Soligajag1 vann recepttävlingen med sitt läskande bidrag - läs receptet här!

Veganska biffar med ris och sallad + dressing

Mixa broccoli, morötter, lök. Krydda med persilja, salt och peppar.
Blanda sojadryck med havregryn och mixa tills det är så slätt som möjligt.
Blanda ihop de båda blandningarna och forma biffar. Vänd biffarna i havregryn.
Kör biffarna i ugnen på ca 175-200 grader tills biffarna är gyllenbruna (ca 15 minuter).

Dressingen är gjord på olja, färsk citron, persilja, dragon, rosmarin och lite salt.

Servera med ris!

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2018-04-18 21:18 #1 av: DesK

Grattis Soligajag1 Blomma Jag röstade på det receptet, för det låter så gott, ska snart laga det Glad

Désirée

Anmäl
2018-04-18 22:41 #2 av: veggie4every1

Grattis till vinsten Soligajag1PartajarGlad

Sajtvärd på Djurrätt ifokus & Medarbetare på Vegan ifokus      
VäckarklockaIf Not You, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl
2018-05-04 15:17 #3 av: Carnivora

Det blir det idag!

Anmäl
2018-05-12 17:46 #4 av: vendelay

#3 Blev det gott? Glad

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2018-05-12 18:39 #5 av: DesK

Jag gjorde biffarna härom dagen, men serverade dem med mörk bulgurpilaff och kryddade rätt så generöst med peppar, vitlök och hemgjort örtsalt, utöver finhackad persilja och jag hade bara havregrädde hemma, så jag tog den istället för sojadryck. Det blev också gott Glad

Désirée

Anmäl
2018-05-12 19:06 #6 av: vendelay

#5 Låter smaskens!

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2018-06-19 22:44 #7 av: [moizoro]

Har också gjort biffarna och det blev rikligt gott! Åt 3 portioner Lipar

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.