Annons:
Etiketterreceptglutenfritt
Läst 4933 ggr
[TrollKvinnan_66]
2012-12-23 08:18

Bakpulverbröd

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

RECEPTET

6 dl mjöl (orange - Finax)
2-3 tsk bakpulver

Blandas ihop i en bunke, som sedan hälls över det ihop blandade rivna morötterna, vätskan och saltet

3 dl riven morot
3 dl vätska (kokosmjölk) normalt är det fil
1 tsk salt

Ugnen på 175 grader gräddas i ca. 60 min (1 timme) nedre delen..

Det jag upptäckte var att man kan nog minska på mängden kokosmjölk, den blir lite väl degig och blöt i mitten annars, eller om någon har nått annat tips? För det var så himla gott med morot i och det ger ju också vätska!

Annons:
[yodhe]
2013-02-19 16:43
#1

Precis…minska mängden vätska när du har frukt eller grönsaker i bröd..annars är det ett jättebra tips..

Tack..🙂

Upp till toppen
Annons: