Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt)

Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Recept & Diskussion (Glutenfritt)

Bakpulverbröd

2012-12-23 08:18 #0 av: [TrollKvinnan_66]

RECEPTET

6 dl mjöl (orange - Finax)
2-3 tsk bakpulver

Blandas ihop i en bunke, som sedan hälls över det ihop blandade rivna morötterna, vätskan och saltet

3 dl riven morot
3 dl vätska (kokosmjölk) normalt är det fil
1 tsk salt

Ugnen på 175 grader gräddas i ca. 60 min (1 timme) nedre delen..

Det jag upptäckte var att man kan nog minska på mängden kokosmjölk, den blir lite väl degig och blöt i mitten annars, eller om någon har nått annat tips? För det var så himla gott med morot i och det ger ju också vätska!

Anmäl
2013-02-19 16:43 #1 av: [yodhe]


Precis...minska mängden vätska när du har frukt eller grönsaker i bröd..annars är det ett jättebra tips..

Tack..Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.