Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (19) Senaste inläggen

Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Veganprat

Vi betalar Oatly's rättegång!

2015-12-04 15:51 #0 av: [Trevor_S]

LÄNK bra initiativ med tanke på att de inte gjort något fel! HEJA OATLY! :D

Anmäl
2015-12-04 16:44 #1 av: veggie4every1

Man kan ju tycka att Oatly inte behöver det vid första tanken. Men det är ju inte det som är poängen här, utan att det är en protest.

Jag kommer att ge några spänn för att vara med i protesten. GillarTummen upp

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
Krossa speciesism - Bli vegan Hjärta

Välkomna till nya Djurrätt iFokus

Anmäl
2015-12-04 16:48 #2 av: [Trevor_S]

Ja precis, nej oatly tjänade en rejäl hacka så de går det inte nöd på. Men de pengarna kunde läggas på att kanske utveckla fler produkter eller liknande. Men som du säger var detta protest för ogillandet. Så otroligt många som inte tyckte detta var okey av LRF Mjölk, till och med flera som stödjer dem som tycker de överdrev och också chockade över att de vann men inte förvånade. Så än finns det hopp.

Anmäl
2015-12-04 16:54 #3 av: [Synnerlig]

Fast de där pengarna kan nog Oatly lätt betala själv. Tror de har tjänat mer på den här rättstvisten än vad de förlorat Cool Men visst, känner man att man har pengar över och vill visa sitt stöd för dem så kan man väl skänka pengarna till dem, eller så lägger man de pengarna på något viktigare och fortsätter köpa Oatlys produkter Skrattar

Jag hejar såklart på Oatly, äter och dricker deras produkter varje dag Tummen upp


Anmäl
2015-12-04 17:26 #4 av: [Trevor_S]

Absolut, de är en liten summa, men det är som sagt en protest för att de ogillar anmälan och rättegången mot ett oskyldigt företag.

Anmäl
2015-12-04 20:43 #5 av: veggie4every1

Jag tycker hela rättegången luktar riktigt illa och Oatly har ju sagt att de kommer att skänka bort pengarna de fårGlad

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
Krossa speciesism - Bli vegan Hjärta

Välkomna till nya Djurrätt iFokus

Anmäl
2015-12-04 20:59 #6 av: [Trevor_S]

Tänkte lite på den där som visade hur mycket som krävdes för mat för en kossa och hur mycket som kunde odlas för oss. Men hittar inte den sidan, bara denna:

https://kottet.se/

Anmäl