Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (19) Senaste inläggen

Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Föreläsningar / videos / audios

Oatly vs Svensk mjölk: tankar och sammanfattning

2015-12-05 16:17 #0 av: [Synnerlig]

Herbivore Stories tankar och sammanfattning kring rättegången mellan Oatly och Svensk mjölk.


Anmäl
2015-12-05 16:47 #1 av: veggie4every1

Han säger det så braGlad

Den här killen borde ha snackat vid rättegångenTummen upp

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
VäckarklockaIf Not Us, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl
2015-12-05 20:36 #2 av: vendelay

Han är riktigt bra på att framföra sina åsikter, märkte aldrig att den var hela 9 minuter lång! Jag som knappt kan koncentrera mig i 3 minuter Galen

Blir så irriterad på att de säger att det är naturligt för människor att dricka komjölk. Varför kan vi inte dricka vår arts bröstmjölk o mjölk nu är så förbannat viktigt? Ingen kan väl på allvar tro att det är naturligt att dricka bröstmjölk från en annan art??

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2015-12-06 03:51 #3 av: AAE

Underbar video!!Tummen upp

Förresten, någon som vet om det är lagligt att sätta upp lappar i butiken sådär? Har massa som jag vill sätta upp :)

Anmäl
2015-12-06 09:27 #4 av: [Synnerlig]

#3 Hm... Olagligt tror jag inte att det är om du bara lämnar en lapp och inte klistrar fast den Glad Men om personalen ser dig kan de ju undra vad du gör och i värsta fall be dig att ta bort det Lipar MEN jag vet inte med säkerhet. Gör det när ingen ser på och gör det inte på din vanliga mataffär Skrattar


Anmäl
2015-12-06 09:32 #5 av: [Trevor_S]

Nedskräpning men ingen har väl blivit fälld för det vad jag förstår försökt läsa mig till. Klisterlappar kan dock bli vandalism. Men tror inte någon blivit anmäld för det heller. Kanske om det är något extremt budskap som skulle vara hets mot folkgrupp kanske.

Anmäl
2015-12-07 01:46 #6 av: AAE

okej Glad

Anmäl