Solrostacos
Färsen
Ingredienser:
8 soltorkade tomater (utan olja)
4.4 dl solrosfrön
1 vitlöksklyfta
½ tsk kallpressad olja
Gör så här:
Blötlägg solrosfröna under natten och skölj dem noga i rent kallt vatten. Blanda alla ingredienser (men lägg solrosfröna i först) i en matberedare och pulsera ett par gånger och kör på full effekt tills det blivit en fin massa. Smaka av och krydda mer om du vill.
Vi improviserade och testade med en liten tomat och det gick bra istället för soltorkade.
Vi tog vanliga salladsblad och fyllde med lite färs, gurka, majs och sås gjord på solrosfrön, vatten och vinäger.
Låter som ett superbra alternativ till sojafärs som jag alltid äter! 🙂
Var snäll mot alla - bli vegan ❤
gud vad gott det låter!😍 Måste pröva någon gång!
Åh, smart! Det där vill jag absolut prova :D
Ja det är jättegott och så enkelt, hade även i lite ingefära, glömde skriva det. 😃
Tror ni man kan testa kryddpeppar eller något annat för vitlök? Jag får inte äta lök och sånt.
Vet gammal tråd men fann den ändå :P
Don't anthropomorphize animals. They are not human, so don't expect them to express themselves the same way. It's important to respect animals for who they are, rather than assuming they'll communicate on your terms.
#6 Skulle tro det. 😉
"Vi som lever är bara döda på semester, nån sorts sommargäster" Bodil Malmsten
/Wowy, medarbetare på Vegan iFokus☀️