Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (19) Senaste inläggen

Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Djurrätt & Veganism

Stödja

2016-01-11 20:32 #0 av: [Stockholmsbruden]

Vilken djurrättssida ska man stödja? Vill att pengarna går fram, och att man verkligen hjälper ett djur! Helst i nåt annar land där djuren har det sämre om ni förstår

Anmäl
2016-01-11 20:37 #1 av: [V3g4Life]

Skulle säga katthem och liknande i sin kommun, många kämpar för att få det gå ihop för de små liven.

Anmäl
2016-01-11 21:33 #2 av: veggie4every1

Katthem är bra som #1 säger.

Tomma burar utmanar lagarna som gör det möjligt att utnyttja och döda djur.
Djurrättsalliansen har gjort bra ifrån sig 2015.

Djuren i Sverige utnyttjas och dödas precis som i andra länder även om det propageras för att svensk djurhållning är bäst. Kolla in Djurfabriken från Djurrättsalliansen för att se svenska förhållanden.

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
Krossa speciesism - Bli vegan Hjärta

Välkomna till nya Djurrätt iFokus

Anmäl
2016-01-11 22:31 #3 av: Gen

Du kan kolla in den här sidan: http://www.animalcharityevaluators.org/

De utvärderar och rekommenderar de mest effektiva organisationerna för att hjälpa så många djur som möjligt. Det tar upp att hur överrepresenterat härbärgen är när folk donerar pengar, men hur liten del det är av andelen djur som far illa. För varje katt eller hund som avlivas dödas 2600 djur inom livsmedelsproduktionen. Det kan alltså vara klokare att donera till organisationer som verkar för denna grupp om man vill hjälpa så många individer som möjligt. 

Du kan kolla in deras top 3 rekommendationer och se om det kan vara något för dig. 

Anmäl
2016-01-12 00:30 #4 av: veggie4every1

#3 Bra länk! Den visar verkligen var prioriteringarna ligger, men det är ju inte förvånande.

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
Krossa speciesism - Bli vegan Hjärta

Välkomna till nya Djurrätt iFokus

Anmäl
2016-01-12 09:43 #5 av: [Stockholmsbruden]

Jo jag har sätt djurfabriken. Men känns som att djurens rätts pengar går till främst event och sånt. Vill stödja typ gatuhundar och sånt i indien :)

Anmäl
2016-01-12 11:06 #6 av: [V3g4Life]

Varför inte stödja hundar i Sverige som behöver hjälp?

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.