Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (19) Senaste inläggen

Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Veganprat

9 saker veganer aldrig någonsin avslöjar

2016-01-18 23:04 #0 av: veggie4every1

Tja, jag vet inte, vi ska väl inte dra alla över en kam haha...Skrattar

Hittar ni något som stämmer på er?

Jag vet i alla fall att jag aldrig blir sugen på kött. Jag hittar dock något som stämmer klockrent på veganer och det är förstås nummer 9Skämtar

http://nyheter24.se/nyheter/trender/825622-9-saker-alla-veganer-aldrig-avslojar-for-dig

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
VäckarklockaIf Not Us, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl
2016-01-19 02:39 #1 av: vendelay

Ganska mycket stämmer på mig, men ingenting som jag inte skulle erkänna! Blir aldrig sugen på kött men typ smaksatt creme fraiche kan jag längta efter ibland. Jag föraktar inte lakto-ovo-vegetarianer, jag tror att de som mig, inte fattar hur illa det är i djurfabrikerna även för de som "bara" lägger ägg och mjölkas. Och vad tusan är "köttisar" hahahaha? 

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2016-01-19 11:09 #2 av: [Synnerlig]

Hahaha, väldigt mycket stämde in på mig men jag hade ingen aning om att man brukade äta varm avokado Funderar


Anmäl
2016-01-19 14:59 #3 av: cookies1994

#2 Jag har testat att äta varm avokado och det var enligt mina smaklökar äckligt och jag är inte känslig/petig gällande mat har inte hört om så många andra som käkar varm avokado heller, men det är säkert en smaksak :)

Anmäl
2016-01-20 01:07 #4 av: komigentammie

Hahah! Klockrent Gapskrattar

Anmäl
2016-01-21 14:24 #5 av: kiko

Avokado på rostat bröd blir varm och det är ju asgott! Tycker jag.

Hahah "hemligt namn på köttätare"!

Anmäl
2016-01-21 14:36 #6 av: veggie4every1

Brukar se ordet "köttisar" på fb rätt mycket. Själv använder jag det aldrig, utan säger bara" icke-veganer". Tycker "köttis" låter nästan lite för gulligt och "icke-vegan" passar på alla som inte är veganerGlad

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
VäckarklockaIf Not Us, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.