Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (19) Senaste inläggen

Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Köttersättning

Goodsoy

2016-01-27 18:52 #0 av: vendelay

Är det någon som har testat produkter från Goodsoy?

Är intresserad av kommentarer på hela sortimentet, så nämn gärna vilken produkt och hur det smakade.

Ska de förvaras i rumstemperatur eller är det kyl-/frysvaror? 

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2016-01-27 19:44 #1 av: veggie4every1

Ett par stycken finns på matsmart, det är torrvaraGlad

Jag har inte provat just goodsoy, men jag har använt annan torkad soja och jag tänker att de nog är ungefär lika. Den mörka kanske är lite annorlunda dock.

Det är viktigt att förvara dessa torrt. Torkad soja håller jättelänge, flera år om man förvarar den rätt. Det står ju att man ska koka dessa, men jag brukar blötlägga en halvtimme och krama ur vattnet och så steka den torkade sojan jag använder.

Men denna kan ju vara annorlunda iofs.

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
VäckarklockaIf Not Us, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl
2016-01-27 22:40 #2 av: vendelay

Ja, det var faktiskt på matsmart jag såg dem!

Tycker du att den sort du har testat var god? 

Om jag köper några paket så ska jag läsa hur en gör, men ändå bra att veta hur andra produkter funkar. Tack för svar! :)

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2016-01-27 23:38 #3 av: veggie4every1

#2 Ja, jag tycker det blir gott. Jag har färs och strimlor. Köpte stora påsar för ett par år sedan från Tyskland, typ 10 kg per påse, dom har räckt i evighet. Det är drygt, det sväller upp till att bli mer än man tror. I början tog jag alldeles för mycketSkrattar

Man får krydda förstås efter smak och så tycker jag att det blir godast om man är noga med att pressa ur vattnet innan man steker. Strimlorna särskilt kan bli vattniga annars.

Men jag tycker du ska prova, det är en sådan användbar grej som är bra att ha hemma och det håller sig ju länge, bara du försluter påsen ordentligt.

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
VäckarklockaIf Not Us, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl
2016-01-27 23:41 #4 av: vendelay

#3 Ska nog ta och testa någon gång då, låter ju lovande :)

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.