Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (19) Senaste inläggen

Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Veganska matprodukter

samyang ramen veganska?

2016-02-12 14:01 #0 av: [Rosett]

Har hört att vissa sorter av Samyang ramens nudlar ska vara veganska trots att det står köttsmak på, vet någon vilka av deras smaker som är veganska? om det finns några Glad

Anmäl
2016-02-12 14:06 #1 av: IngaTrnqvist

Bara den kryddstarka är vegansk :)

Anmäl
2016-02-12 14:13 #2 av: [Rosett]

#1 Okay då vet jag att dem inte är veganska, men innehåller dem med köttsmak kött? har hört att det bara är "smak" vet du det? 

Anmäl
2016-02-12 14:16 #3 av: IngaTrnqvist

Ja, såvitt jag vet. Var en diskussion på ett annat forum där någon hade mejlat dem
 och fått det svaret. Så antagligen är det köttmjöl eller något i . Vet att det finns en 
vegansk kycklingnudlar men kommer inte ihåg vilket märke :/

Anmäl
2016-02-12 14:36 #4 av: Kalli

Hade just denna diskussionen på jobbet.  Var nämligen en vegan/vegetarian som köpte nudlar (kommer inte ihåg märket) med köttsmak och nämnde att de inte skulle innehålla kött .

På samyang ramens nudlar med köttsmak står det dock köttextrakt eller liknande i innehållsförteckningen. Vi tolkade det som att produkten innehåller kött. När det gällde Eldorados stod inget sådant men de innehöll några E-nummer som jag inte har en aning om vad de står för.

Anmäl
2016-02-12 16:19 #5 av: Wowy

#1 Är den vegansk i alla fall? Jippie! Jag brukade äta kryddstark förut innan jag blev vegan, men har inte käkat sådana där nudlar på kanske ett och ett halvt år, två år. Nu vet jag att de är veganska, tack. :)

"Vi som lever är bara döda på semester, nån sorts sommargäster" Bodil Malmsten

/Wowy, medarbetare på Vegan iFokusSol

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.