Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (19) Senaste inläggen

Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Restauranger

Södermanna

2016-02-12 22:11 #0 av: vendelay

Jag vet att det finns en restaurangtråd men denna restaurang förtjänar faktiskt en egen tråd Skrattar

Så, idag var jag och åt på Södermanna som ligger på Medborgarplatsen i Stockholm. Jag åt deras veganska kebabrulle och det var helt otroligt gott. Personalen var supertrevlig, maten var riktig billig för att vara vegansk restaurangmat - min kebabrulle kostade 59 kronor och var så stor att jag (som är ganska stor i maten) var mätt i flera timmar efteråt!, och smaken var perfekt. Den var lite stark, "köttet" smakade verkligen kebab, det var två såser i och MASSOR med grönsaker. Det enda negativa var att det var väldigt trångt och väldigt få sittplatser, samt att menyn även innehåller lakto-ovo-vegetariska rätter.

Och ett tips... Om ni inte vill skämma ut er för all evighet (vilket jag förstås alltid gör) så ät inte någon kebabrulle ute bland folk... Det slutar alltid i sås överallt! Lipar

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2016-02-12 22:21 #1 av: [klarabastin]

Åhh! Åt deras kebab tallrik där! Super god!Kär

Medarebetare på: Vegan ifokus

Anmäl
2016-02-12 22:26 #2 av: vendelay

#1 Oh, vad roligt att höra! Jag måste verkligen dit igen, det var fantastiskt!

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.