Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (19) Senaste inläggen

Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Köttersättning

Tillaga Oumph!

2016-02-15 17:30 #0 av: Anibaz

Jag har bara testat Oumph! en gång tidigare och var inte särskilt imponerad. Har därför en del kvar i frysen som jag tänkte testa att tillaga annorlunda. Sist gjorde jag en pastasås med grädde, svamp och kryddor men tyckte ändå att det var smaklöst. Hur tillagar ni Oumph? Det ska ätas med hasselbackspotatis.

Anmäl
2016-02-15 17:47 #1 av: vendelay

Hoppsan, jag råkade visst svara på det här inne på vegetariskt men aja Skrattar

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2016-02-15 17:50 #2 av: veggie4every1

Vad är för typ av Oumph du har? Det finns ju i olika varianter och smaker.

Men favorit är pulled som är väldigt smakrik med bbq, men även kebab och grill är goda. Steker de lite knapriga i olja bara.

Men om du har köpt de okryddade så är de väldigt smaklösa i sig, då tanken är att man själv ska smaksätta. Jag har provat det också, men jag tyckte inte de var värda pengarna.

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
VäckarklockaIf Not Us, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.