Annons:
Etikettmatprodukter
Läst 1324 ggr
moa.al
2016-03-18 21:22

Vad gör man med A&A's Tofeta?

Jag köpte idag lite Tofeta från Astid&Aporna, i hopp om att den skulle vara ganska lik fetaost eller iallafall lite lätt syrlig som feta.
Det var den inte. Vilket kanske var ganska självklart, men ändå. 
Så nu är frågan, vad ska jag göra med den? Vad brukar ni göra med den?  Ska jag bara behandla den som vanlig tofu, och isådana fall hur brukar ni laga eran för optimal smak?  🤔

Annons:
veggie4every1
2016-03-19 00:29
#1

Köpte du den naturella?

Jag trodde också att den skulle smaka likt fetaost och det gör den inte tyvärr.

Jag har bara provat de smaksatta och tyckte ändå att de var väldigt goda, när jag väl kom över besvikelsen att det inte skulle smaka fetaost😃

Jag skar den i bitar och hade i sallad som jag hade tänkt från början. Hade föreställt mig en grekisk sallad, men det blev inte så riktigt, dock blev det gott.

Värd pengarna är den inte för mig, men det är ju roligt att prova nytt🙂

Jag lagrade min i en plastburk i kylen i ett par dagar. Den gick åt ganska snabbt😛

Sajtvärd på Djurrätt ifokus & Medarbetare på Vegan ifokus      
VäckarklockaIf Not You, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Upp till toppen
Annons: