Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (19) Senaste inläggen

Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Hälsa och Nutrition

kolla upp vitaminbrist och så utan blodprov?

2016-05-28 01:13 #0 av: bloodflowers

Tvivlar starkt på det men kändes värt ändå att fråga om det går att kolla upp om man har brist på någonting utan att ta blodprov? Är det det ända sättet?

Eller är det lungt ändå om man mår bra?

Anmäl
2016-05-28 11:22 #1 av: veggie4every1

Så vitt jag vet finns inget annat sätt än blodprov tyvärr. Det hade varit smidigt med ett hemtest och jag vet inte varför det inte finns tillgängligt för det borde inte vara en omöjlighet att fixa fram.
Men om du mår bra och äter tillräckligt och varierat av bra mat och inte har någon underliggande sjukdom så bör det vara lugnt.

Vet du med dig att du inte äter så nyttigt så kan du alltid komplettera kosten med ett kosttillskott och B12 och D-vitamin är alltid bra att ta för säkerhets skullGlad

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
VäckarklockaIf Not Us, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.