Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (19) Senaste inläggen

Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Hälsa och Nutrition

Växtbaserad kost och hälsa

2016-06-01 18:23 #0 av: kiko

En youtubefilm där två veganer pratar om växtbaserad kosthållning som ett sätt att behandla diverse fetmarelaterade hälsoproblem.

Anmäl
2016-06-01 19:17 #1 av: [BlackHeartRebellion]

Har tittat på dom där men klarar inte av den attityden även om kosten antagligen kan hjälpa i många fall.
Men dom är väldigt duktiga på fatshaming och sa i någon film att man ansvarar själv över vilka ord man tar åt sig för ord är bara ord. Och att problemet ligger hos en själv om man tar illa upp. 

Synd, för dom verkar sitta på mycket information, men jag kan inte acceptera folk som sitter och kommenterar andras kroppar på det där sättet. Inte ok. 

Anmäl
2016-06-01 21:32 #2 av: vendelay

Förlåt, jag orkade inte titta på hela så jag kan bara kommentera de första minuterna.

Jag tyckte verkligen att det de sa om vad det innebär att vara vegan, att det inte handlar om att bara äta plantbased. Så sant, och så många vet inte om det.

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2016-06-01 22:48 #3 av: veggie4every1

Videon i sig var bra och informativ. Jag har ju lyssnat på de här doktorerna de talar om under några år och de har mycket bra att säga.

Jag tycker också att de belyste något viktigt och det är att äta tillräckligt med kalorier från rätt mat.

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
VäckarklockaIf Not Us, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.