kläder,skor,mode

Skor

2016-06-03 16:50 #0 av: Tokyo

Har ni tips på några sidor där man kan köpa skor som inte är gjorda av äkta läder? Jag måste ha ett par nya skor nu till sommaren och tycker bland annat att Adidas Superstars är snygga, men de tänker jag ju inte köpa.
För övrigt har jag ingen aning om vad jag skulle vilja ha för skor och behöver tips på sidor jag kan kolla igenom tills jag hittar ett par jag gillar.

Anmäl
2016-06-03 17:54 #1 av: veggie4every1

Vegetarian shoes har mycket, bland annat skor gjorda i pinatex (ananasfibrer).

Du kanske kan hitta något där. Annars finns ju skor i syntet eller tyg i vanliga skobutiker. Man får dock kolla innersulan så den inte är gjord av skinn och limmet kan väl även det vara ett frågetecken.

Men det beror givetvis på vad man har för budget och om priset inte skrämmer så tycker jag de har mycket bra hos vegetarian shoes.

http://www.vegetarian-shoes.co.uk/shop/0_0c.html

Sajtvärd på Djurrätt ifokus & Medarbetare på Vegan ifokus      
VäckarklockaIf Not You, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl
2016-06-03 18:32 #2 av: vendelay

Green Laces

Djurens Rätt's lista 

Enligt personalen inne på Ecco (jag har inte kollat med kundtjänst så jag vet inte till 100% om detta stämmer) så ska de skor som inte har t.ex. skinn eller mocka vara veganska. De limmas inte, utan typ gjuts fast i sulan. Så de som bara är i syntet/tyg ska enligt dem vara veganska.

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2016-06-03 19:22 #3 av: veggie4every1

#2 Det vore toppen, Ecco har ju väldigt sköna skorGlad

Sajtvärd på Djurrätt ifokus & Medarbetare på Vegan ifokus      
VäckarklockaIf Not You, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.