Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (19) Senaste inläggen

Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Restauranger

Nytt veganfik :)

2016-06-10 22:09 #0 av: veggie4every1

Nytt veganfik på Hornstull i Stockholm. Vi som inte bor i eller nära huvudstaden får väl kanske ta en liten minisemester ditGlad

Det är inte nödvändigtvis hälsosamt, låter som något i min smak. Haha, nej vars, jag gillar hälsosamt, men allt med måtta juOskyldigSkrattar

http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/nytt-veganfik-oppnar-pa-hornstull/aRKpfi!8vr5mATm3Jh7kInZ2RelCA/
 

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
VäckarklockaIf Not Us, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl
2016-06-11 08:35 #1 av: [Túrwen]

Kul att Stockholm börjar mer i de svängarna.. jag befarar dock att eftersom att de inte uttalat riktar sig på Raw kommer att ha vete,råg och korn i sina produkter vilket är inget jag kan konsumera med min IBS. Tänker dock ta ett besök när man är uppe i huvudstaden så har man något att varva med favoriten Hermans :) 

Anmäl
2016-06-11 12:55 #3 av: veggie4every1

#1 Ja, vi får hoppas att de har något som passar din mage ocksåGlad

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
VäckarklockaIf Not Us, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl
2016-06-12 16:30 #4 av: vendelay

Jag skrev om Delivore >här<, jag la in en bild också på vad vi beställde. Jag har också smakat deras peanut mylkshake (godast hittills, tror inget kan toppa den) och en grillad smörgås med salami. Det är så sjukt gott där!!

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2016-06-12 17:35 #5 av: veggie4every1

#4 Jahaja, fattade inte att det var samma ställe, då var det ju ingen nyhet dåSkrattar

Låter väldigt gottGlad

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
VäckarklockaIf Not Us, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl
2016-06-12 19:17 #6 av: vendelay

Du, det stället kräver ca 110 trådar för det är så extremt gott att det är löjligt. Mylkshakesen är fantastiska, tror de är gjorda på tofulines vaniljglass. De har så mycket grejer och de som jobbar där är jättetrevliga och alla kunder är jättetrevliga och det är så himla fin stämning. Det spelar musik men ganska lågt och det är inte en massa människor som skriker och pratar onödigt högt - och inga som röker på uteserveringen (vad jag har varit med om i alla fall, finns inte ens askkoppar). 

Jag är så himla sugen på att testa deras våfflor och croissanter med choklad och cheesecakes och allt annat med, jag blir helt knäpp på det stället Skrattar Hade jag haft råd hade jag utan tvekan ätit där varenda dag.

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2016-06-12 20:42 #7 av: veggie4every1

Det kanske är en ide att övernatta i Stockholm så man kan gå dit flera gångerFunderarSkrattar

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
VäckarklockaIf Not Us, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl
2016-06-12 20:48 #8 av: Wowy

Jag borde gå dit, jag bor ju bara tre stationer bort.SkrattarDe är kontantfria, har jag hört, så jag kan tyvärr inte gå dit själv. Men jag får ta med mamma!

"Vi som lever är bara döda på semester, nån sorts sommargäster" Bodil Malmsten

/Wowy, medarbetare på Vegan iFokusSol

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.