Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (19) Senaste inläggen

Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter

Neutrogena?

2016-08-12 20:23 #0 av: Thiah

Hej allihopa.

Jag är inte alls vegan men försöker ändå tänka på djuren/naturen. (Många bäckar små...).

Och jag insåg just att det absolut lättaste för mig är ju att bara skippa fel sorts smink/skönhetsprodukter. Men jag vet inte hur. Använder mest neutrogena märket + en del smink från lidl. Men är neutrogena ett helt okej märke? Står att det är dermatologiskr testat men det är väl bara en bråkdel av det?

Jag måste ju börja i någon ända för att hjälpa så då kan jag börja här. Frågar er för att om jag ändå ska byta smink/produkter så gör jag det rejält och rätt på en gång.

En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. /Nalle Puh

Sajtvärd på Gravid.ifokus.se

Anmäl
2016-08-12 23:28 #1 av: veggie4every1

Här är en bra länk: http://veganmakeup.tumblr.com/post/108749957370/brands-that-have-been-asked-and-answered

Neutrogenas produkter kan också innehålla animaliska ingredienser vilket du inte vill använda.

Jag använder bara ELF sminkprodukter och är väldigt nöjd. Men det finns mycket mer och det finns många trådar här som tar upp smink. Om du söker på "smink" så lär de komma uppGlad

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
VäckarklockaIf Not You, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl
2016-08-13 06:12 #2 av: Thiah

Tack! Ska kolla igenom länken.

Sitter oftast på en mobiltelefon när jag är på ifokus och deras mobil version är som den är... Därför har jag ofta svårt att söka trådar. :(

En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket. /Nalle Puh

Sajtvärd på Gravid.ifokus.se

Anmäl
2016-08-13 12:46 #3 av: veggie4every1

#2 Ja ok, jag förstår. Jag ska se om jag kan leta upp några att länka tillGlad

Ett tips är att om du har facebook så är gruppen "veganska skönhetsprodukter" full av människor som har bra koll på det härGlad

Jag skulle också rekommendera dig att du funderar på att utesluta animalier ur kosten. Det har aldrig varit lättare att äta en vegansk kost och det gör så stor skillnad för djuren.

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
VäckarklockaIf Not You, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.