Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (19) Senaste inläggen

Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter

Fuktkräm?

2016-08-17 01:40 #0 av: AdamVegan00

Hej! Jag har för några månader sedan gått över till en vegansk livsstil och lär därför sluta använda Cetaphils produkter (som jag älskar) då de testar på djur...

Jag har väldigt svårt att hitta en djurvänlig återfuktare som är skonsam mot huden. Rekommendera gärna något, och snälla något med ett rimligt pris! Tack tack:)

Anmäl
2016-08-17 08:56 #1 av: Sisselie

Urtekram. Finns billigt på ÖoB, men även i andra affärer. Det funkar bra för min hud i alla fall, mycket bättre faktiskt än de produkter jag använde tidigare.

Anmäl
2016-08-17 11:16 #2 av: vendelay

Kallpressad ekologisk kokosolja borde väl funka? Brukar finnas billigt lite överallt, i större matvarubutiker brukar det vara extrapris och annars går det ofta att köpa billigt på internet.

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2016-08-17 12:20 #3 av: Ninja99

Jag kan rekommendera Färg & förändring, http://fargochforandring.se/
Ekologiskt, veganskt och inte testat på djur. De har massa trevliga produkter, jag gillar den här som funkar både på kroppen och i ansiktet:
http://fargochforandring.se/kram-bade-ansikte-och-kropp/sol-apelsin/#more-1747
Finns på nätet, butik i Göteborg (med rabatt för medlemmar i Djurens Rätt) och en massa återförsäljare runt om i landet.
Hoppas du hittar något bättre istället för de djurtestade produkterna, lycka till!

Anmäl
2016-08-17 12:46 #4 av: Namiko

Olivolja, det bästa jag testat för min hud. Gick från att smörja in mig två gånger om dagen med den fetaste kräm jag kunde hitta och ändå ha torr hud till att smörja en gång i veckan med olivolja och slippa torr hud helt och hållet.

Tell someone you love them today, because life is short. But yell it at them in German, because life is also terrifying and confusing.

Anmäl
2016-08-17 14:07 #5 av: veggie4every1

Raw oraffinerat sheasmör från Ghana, det bästa jag använtGlad

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
Krossa speciesism - Bli vegan Hjärta

Välkomna till nya Djurrätt iFokus

Anmäl
2016-08-18 16:08 #6 av: AdamVegan00

#1 Detta lär jag kolla upp!

#2 Har använt kokosolja mycket men det har en tendens att ge mig hudproblem tyvärr, vet att kokosolja är fantastiskt för vissa och mindre bra för andra.. :/

#3 Tack för alla tips! Ska verkligen kolla djupt på detta märke:)

#4 Olivolja är jättebra! Kan prova detta och se hur det fungerar för mig, hur mycket använder du?

5# Ska kolla upp detta! :)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.