Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (19) Senaste inläggen

Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Vegankost

Matersättningar

2016-08-17 01:44 #0 av: AdamVegan00

Skulle någon kunna rekommendera en vegansk korv att prova eller en vegansk ost? Har haft svårt att hitta dessa :/

(Har provat Astrid och apornas ostar och korvar men de passar tyvärr inte mig.)

Anmäl
2016-08-17 11:14 #1 av: vendelay

Jag ÄLSKAR (med stora bokstäver, ja) Annas >vegokorv<. Jag tror faktiskt att jag skulle kunna leva på dem, de är så smakrika utan att vara ett dugg starka, de är lixom "saftiga" och inte torra som många andra korvar jag smakat (t.ex. A&A Mild Chörizo). Min sambo tycker dock att de korvarna är det äckligaste som någonsin gjorts i matväg ungefär så jag vet inte riktigt... Jag älskar dem i alla fall Skrattar

Ost äter jag inte så kan tyvärr inte rekommendera någon. Jag har i alla fall flera vänner som skulle rekommendera >Ultuna Mejeri<, speciellt osten som heter "Hav". De är gjorda på cashewnötter! 

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2016-08-17 12:56 #2 av: veggie4every1

#0 Jag köper Anammas korvar och gillar dom. När det gäller ost så tycker jag att Jeezly från A&A är jättegod, men gillar du den inte så finns ju Violifes ostar och Sheese brukar också finnas i de flesta butiker.

Jag gillar inte Sheese, men du kanske gör det och de har kommit ut med en nyare salladsost som jag tycker är riktigt god att tärna i salladerGlad

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
VäckarklockaIf Not You, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl
2016-08-18 16:02 #3 av: AdamVegan00

Åå tack så mycket för alla fina svar! Måste prova allt detta, tack så jättemycket! :)

Anmäl
2016-08-18 17:53 #4 av: Snuffles

Fry's

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.