Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket

Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Klotterplanket

Var bor ni?

2016-08-25 17:56 #0 av: vendelay

(Jag har ingen aning vilken kategori jag ska lägga frågan i, förlåt!)

Var bor ni och hur ser det veganska utbudet ut hos er? T.ex. restauranger, fik, mataffärer, skoaffärer, tatueringsställen och alla möjliga ställen ni kan komma på!

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2016-08-25 17:57 #1 av: vendelay

Jag bor i en förort söder om Stockholm. Det finns en restaurang på gångavstånd som har thaimat, som ju ofta är vegansk (minus köttet såklart). Tycker våra två matbutiker, Hemköp och Coop, har ganska bra utbud också. Många olika glassar och lite roliga saker men också sånt som vegokorv och växtdryck.

I Stockholm finns det ju annars hur mycket som helst.

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2016-08-25 18:04 #2 av: Wowy

Jag bor också i en förort söder om Stockholm, eller ja, närförort. De flesta mataffärer i närheten har mycket veganskt utbud, och på pizzerian ber jag om en Funghi utan ost och med extra mycket tomatsås! Ett par tunnelbanestationer bort finns Goodstore och deras kafé Delivore.

"Vi som lever är bara döda på semester, nån sorts sommargäster" Bodil Malmsten

/Wowy, medarbetare på Vegan iFokusSol

Anmäl
2016-08-25 18:10 #3 av: Snuffles

Blekinge, i Karlskrona.
Det är ganska bra utbud i affärerna tycker jag, saknar dock vissa av alpros produkter.
Jag äter aldrig ute men jag är med i en grupp på fb som heter Vegan i karlskrona, och där tipsar man varandra om vegansk mat på restaurang och vi har bland annat sushi, pizza, vegansk hamburgare har jag sett att någon rekommenderat på något ställe. Och så har det kommit en vagn på torget där de endast säljer veganskt och vegetariskt!!

Anmäl
2016-08-25 18:17 #4 av: rumelle

I en liten skitort i småland. Här finns grönsaker i affären...!

Anmäl
2016-08-25 18:44 #5 av: veggie4every1

Liten by i norra götaland. Veganutbudet är icke existerandeNörd

Skulle ändå aldrig vilja flytta tillbaka till stan där jag har bott förr i många år och det är så underbart med naturen och lugnet här.

Men jag åker till stan och veckohandlar och där är utbudet bättre. Det är inte så bra som i de större städerna dock, men det fungerar.

Så handlar jag ju en del på nätet som kommer då med posten till vår lilla butik så jag kan hämta där.

Sajtvärd på Djurrätt ifokus & Medarbetare på Vegan ifokus      
VäckarklockaIf Not You, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl
2016-08-25 21:53 #6 av: Persifone

Jag bor i Göteborg, här är det riktigt bra utbud Tummen upp

Medarbetare på Feminism och Vegan.ifokus

Anmäl
2016-08-25 22:44 #7 av: [Túrwen]

Malmö :) riktigt bra utbud!

Anmäl
2016-08-25 23:48 #8 av: bloodflowers

Uppsala, tycker utbudet är rätt bra här i affärer & så, finns ju också en pizzeria med en hel vegansk meny av 18 saker !!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.