Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (19) Senaste inläggen

Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Frågor och tips

Chokladpudding och vaniljpudding

2016-09-05 17:50 #0 av: [eddiem]

Vilka pulver till chokladpudding och vaniljpudding är veganska? Ska baka och vill följa recepten jag har men dålig koll på märken.

Vi ska baka rätt mycket så hinner inte göra alla saker från grunden tyvärr.

Anmäl
2016-09-05 18:21 #1 av: [fritte1974]

tror ej detta går då det tillsäts saker i all choclad utom raw kosta skjortan smakar blä

Anmäl
2016-09-05 20:01 #2 av: [eddiem]

Va tråkigt. Bakade innan med Ekströms men, men vännerna kunde äta utom jag då. Men måste finnas något annat alternativ till Ekström som är vegansk?

Anmäl
2016-09-05 20:01 #3 av: [eddiem]

Men vad heter den som är Raw och vegansk chokladpudding?

Anmäl
2016-09-05 22:03 #4 av: vendelay

Ekströms är väl vegansk? Bara att blanda med växtbaserad dryck, som t.ex. soja eller havre.

Annars finns ju Alpros färdiga, men det blir väldigt dyrt om ni är fler än fyra!

Vaniljpudding har jag nog aldrig ens hört talas om men det är säkert bara att googla Glad

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2016-09-06 09:33 #5 av: [eddiem]

#4, är den? Ja då kunde jag ätit iaf. Trodde det var skummjölkspulver eller nått sånt i. Vi vispade sojagrädde och vispade ner lite åt gången och det blev perfekt med Ekströms. Är vaniljen också vegansk?

Är appros tillräckligt hård så den klarar av att vara mellan några lager kakbottnar?

Står nog vaniljmousse på förpackningar vaniljpudding är nog fel namn. :P ska vara hårt och sådär fluffigt. För vi testade med mandelmjölk och Ekströms först men blev inte hårt som med komjölk så därför tog vi sojavisp och då blev det perfekt. Men kunde inte äta då, eller kunde tydligen men visste inte jag kunde äta. :)

Anmäl
2016-09-06 09:48 #6 av: vendelay

#5 Men va? Du kan väl bara läsa på innehållsförteckningen? Står ingenting om skummjölkspulver? Funderar Länken jag skrev in i min förra kommentar går ju till innehållsförteckningen.

Jag hittar inte vaniljmousse, och har egentligen inte tid att sitta här överhuvudtaget, men om du länkar till den kan vi kika på innehållsförteckningen tillsammans. Glad

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2016-09-06 15:56 #7 av: [eddiem]

Grejen va att kartongen kastades och kom på det efteråt. Det var de andra som sa det va skummjölkspulver i, så tog dem på ordet. Men vet det till nästa gång att den är vegansk. :)

Anmäl
2016-09-06 16:00 #8 av: [eddiem]

http://www.ekstroms.se/produkter/view/citronfromage-80-g/

Va citron inte vanilj, o ja. Chokladpudding en tror det måste varit gelatin i nu när jag tittar. :O smidigt att titta upp på hemsidan, tur jag inte åt. Eller vad är skillnad på mousse och pudding försten?

http://www.ekstroms.se/produkter/view/chokladmousse-med-crisp-106-g/

Anmäl
2016-09-06 16:42 #9 av: Flöffo

Mousse påminner om grädde, pudding är lite geléaktigt. 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.