Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (19) Senaste inläggen

Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Frågor och tips

Tips på veganska julklappar

2016-11-03 14:42 #0 av: veggie4every1

Julen närmar sigGlad

Jag försöker vara ute i god tid för allt bra verkar ta slut till decemberFunderar

Något jag blivit väldigt förtjust i så är det Yankee candles i olika dofter. Jag tycker de är underbara, speciellt under vintern. Så det tipsar jag om och de finns till bra priser på ebay och debenhams (ebay är billigare med lite tur). 

Just nu har jag köpt Christmas cookie och Vanilla cupcake till julklappar. Men det blir nog ett par till och så måste jag ju ha ett ljus själv ocksåGlad

Mer tips i den här tråden.

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
VäckarklockaIf Not You, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl
2016-11-03 14:54 #1 av: veggie4every1

Zazzle har fina almanackor, men glöm inte att välja startdatum.

http://www.zazzle.com/go_vegan_calendar_2016-158723656727994111

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
VäckarklockaIf Not You, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl
2016-11-03 15:38 #2 av: Snuffles

Såna där paket från body shop

Anmäl
2016-11-03 17:55 #3 av: vendelay

Jag MÅSTE rekommendera Stockholm Katthems väggkalender för 2017, den finns >här<, på katthemmet och i flera djuraffärer. Dopey som pryder framsidan är en av de mest underbara katter jag någonsin träffat och herregud, jag älskar henne så mycket. Har köpt så många kopior av den kalendern, haha! 2017-kalendern är definitivt den finaste hittills.

Andra tips är att ge gåvobevis, t.ex. skänka pengar till någonting personen ifråga bryr sig om (plantera träd, fadder åt isbjörn, rädda valar eller liknande) och kanske göra ett fint kort där det står vad pengarna går till. Många (alla?) föreningar har ju exempel som "800kr hjälper att mätta x antal björnar i x antal månader".

Rituals har otroligt lyxiga och underbara produkter - ingenting är djurtestat och i stort sett allt är veganskt. Det finns dock bivax, honung och lanolin  vissa produkter men det är bara att läsa på innehållet eller be personalen om hjälp. De har bland annat krämer, parfymer, doftstickor och massa mer!

Något jag personligen skulle vilja ha är ett egengjort presentkort med att denne bjuder på en måltid på valfri vegansk restaurang. Så kan ni gå när båda har tid och äta gott! Alternativt att personen som ger presenten lagar en måltid åt båda, det skulle jag också älska.

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2016-11-03 18:33 #4 av: veggie4every1

Jag gav biobiljetter med tillhörande barnvakt förra året Glad

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
VäckarklockaIf Not You, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl
2016-11-03 18:38 #5 av: veggie4every1

Kattkalendern är förresten ett jättebra tips vendelay, jag vet någon som skulle bli jätteglad för den. Jag ska nog köpa enGlad

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
VäckarklockaIf Not You, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl
2016-11-03 18:57 #6 av: vendelay

#5 Kattstallets lilla almanacka för att ha i väskan (eller hur en förklarar haha) är också jättefin, den köper jag varje år. Men just detta år kommer jag i första hand tipsa alla om Stockholm Katthems väggkalender för den är fantastiskt fin detta år. Om du köper den - se till att kolla på de små små små tårna på bilden i december. Jag har aldrig sett något sötare, skriker av glädje varje gång jag ser den bilden Skrattar

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.