Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (19) Senaste inläggen

Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter

Veganskt nagellack?

2016-12-10 14:40 #0 av: [lilalila]

Hej, jag undrar lite grann om seches produkter. De har ju en massa produkter från från vanliga enfärgade lack till gelöverlack, men jag undrar om någon har någon aning om någon av lacken ej är veganska eller om alla är ok att köpa?

Anmäl
2016-12-10 15:01 #1 av: veggie4every1

Kan inte påstå att jag har superkoll på det här, men följer tråden och hoppas att någon har ett svar. För det verkar ju vara jättefina lackGlad

Förtydligade rubriken lite, bra när man söker efter saker på sajten Glad

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
Krossa speciesism - Bli vegan Hjärta

Välkomna till nya Djurrätt iFokus

Anmäl
2016-12-10 20:19 #2 av: vendelay

Ingen aning, jag föreslår att du mailar / kontaktar tillverkaren och frågar! Publicera gärna här vad de svarar så vi alla kan ta del av det.

Rituals nagellack (både färg och genomskinligt) samt nagellacksborttagningsgrejen i en burk med svamp i är veganska. Det mesta i deras sortiment är veganskt (men INTE allt) och ingenting är djurtestat.

The Body Shop's nagellack är veganska men samtidigt ägs de ju av L'Oréal så det får du ta ställning till själv. Dock kan jag säga att jag personligen tycker att deras nagellack är sjukt dåliga Ledsen

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2016-12-10 21:10 #3 av: Sarafiaklara

#2 Håller med om Body shops nagellack, fick ett i min julkalender och det är nog bland det sämsta nagellack jag haft!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.