Annons:
Etiketterreceptvarmrätt
Läst 1094 ggr
Hanna Youvan
2017-01-14 04:32

Saffrangul soppa och olivröra med rödgrönt

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Soppan redde sig själv, det är återstoden av ett ris-kok: jasminris från Lidl 1kg kokades med två påsar saffran från Ica med ett par rutor grönsaksbuljong. Det var mer vatten än att riset kokade torrt. Jag silade av, den vackra gula färgen gjorde att jag sparade vätskan. Resterna av en enkelt lagad bönsallad hälldes i och mixades. Så skivade jag en halv banan. Haricot verts kokta kort tid. Ruccola o bladspenat plus klippta soltorkade tomater i olja Oliver med vitlökpersiljafyllning mixades med chili grillolja. Mangonektar Ekologisk bönmix i box Ett stort persiljaknippe från frysen Rosé peppar Vitlökspulver Ekologiskt kallpressade oljor raps & oliv

Trollsländan landar på min vänstra axel,
Dess prasslande vingar hörs.
Nu sitter den helt still
Så flyger den iväg igen.

Annons:
vendelay
2017-01-14 10:46
#1

Ser väldigt gott ut!

Var snäll mot alla - bli vegan ❤

veggie4every1
2017-01-15 02:06
#2

#0 Så fint det ser ut, tack för receptet och fin bild🙂

Sajtvärd på Djurrätt ifokus & Medarbetare på Vegan ifokus      
VäckarklockaIf Not You, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Upp till toppen
Annons: