Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (19) Senaste inläggen

Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Föreläsningar / videos / audios

What the health

2017-03-17 12:32 #0 av: veggie4every1

"From the award winning filmmakers of Cowspiracy, comes an even darker story of lies and deceit"

https://vimeo.com/ondemand/whatthehealth

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
VäckarklockaIf Not Us, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl
2017-06-19 19:00 #1 av: veggie4every1

Någon som har sett filmen ännu? Finns på nätet, bland annat Netflix.

Den är väldigt bra Glad

Man blir mörkrädd när man får reda på vilka kött, mjölk och äggindustrin sponsrar...

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
VäckarklockaIf Not Us, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

Anmäl
2017-06-19 19:23 #2 av: thenewbreed

#1 Såg den när den precis kommit ut med några veganvänner. Efteråt diskuterade vi den. Vi alla var överens om att den var bra ur en vegans perspektiv men den kändes lite väl vinklad. Jag hade uppskattat om de hade tagit med liksom att 'det är ovanligt att man märker av symptomen av ens kost' förrens kanske senare i livet osv. Nu tog de mest bara upp extremfall och vi i Sverige är ju ganska friska om man jämför med amerikanarna. Eller det är i alla fall mitt intryck. Hade jag fortfarande varit köttätare så hade jag nog avfärdat filmen som att "alla andra miljoner människor som inte blir sjuka av kött då???" och sen hävdat att allt går bra i lagom mängd. 

I övrigt var den väldigt bra och välgjord. Ser fram emot nästa film som Kip håller på med. Om inte annat får man ju i alla fall en tankeställare! Den finns på Netflix nu för övrigt för de som har det! 

Medarbetare på bildredigering! :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.