Annons:
Etiketterreceptefterrättförrättgodis
Läst 6119 ggr
vendelay
4/19/17, 10:32 PM

Veganska tunnbrödssnittar

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

20 minuter + 2 timmar i kylen

Ingredienser:
Ett paket tunnbröd
1 burk Oatly påMackan
1 burk (ca 290 g) soltorkade tomater i olja
Fryst gräslök
Riven pepparrot (jag köpte färdig på tub)
Salt
Vitpeppar

1. Blanda påMackan med gräslök och lite pepparrot. Smaka av och tillsätt salt, vitpeppar och eventuellt mer gräslök och pepparrot tills det smakar som du vill.
2. Bred smeten på ett tunnbröd (inte för tjockt lager!) och placera de soltorkade tomaterna som du vill ha dem (jag la dem två i bredd med ca 1 cm mellanrum parallellt med långsidan av brödet).
3. Rulla ihop tunnbröden från långsida till långsida och plasta in med plastfolie.
4. Låt stå i kylskåpet ca 2 timmar.
5. När brödet känns mjukt (alltså inte torrt och mjöligt som det gör från början) är det bara att ta bort plasten och skära upp i snittar. Mina blev ca 2 cm långa.

Var snäll mot alla - bli vegan ❤

Annons:
veggie4every1
4/19/17, 10:44 PM
#1

Låter smaskigt, jag älskar pepparrot 🙂

Sajtvärd på Djurrätt ifokus & Medarbetare på Vegan ifokus      
VäckarklockaIf Not You, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

vendelay
4/19/17, 11:23 PM
#2

Ja, jag gillar också pepparrot 👍

Var snäll mot alla - bli vegan ❤

Upp till toppen
Annons: