Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (19) Senaste inläggen

Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Hälsa och Nutrition

Grönkål hjälper efter hjärtinfarkt

2017-07-26 19:09 #0 av: veggie4every1

Det här med anti inflammatorisk kost är väl något som många veganer redan har koll på, men nu är det officiellt i alla fall hahaSkrattar

Hade ju varit bra att samtidigt rekommendera en anti inflammatoriskt kost för att förebygga att vi får hjärtinfarkt över huvud taget. Det ju inte heller så konstigt att inflammationen kvarstår efter infarkten när vården rekommenderar animalier.

Men aja, grönkål hjälper i alla fall så Cool

https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/gronkal-dampar-inflammationer

Sajtvärd på Vegan iFokus & Djurrätt iFokus         
Krossa speciesism - Bli vegan Hjärta

Välkomna till nya Djurrätt iFokus

Anmäl
2017-07-26 19:23 #1 av: Magi-cat

Mycket intressant!Tummen upp

Hjärta "...the beginning of wisdom, is, "I do not know" (Data)

Anmäl
2017-08-01 11:20 #2 av: 1an

Wow tack. Kan man ju börja äta innan hjärtinfarkten också.

Anmäl
2017-08-03 09:54 #3 av: Effie

Och, så vitt jag vet, finns det lutein (plus det nödvändiga fettet) I högre grad I äggula. Inget jag tanker rekommendera er, men det kan vara bra att veta, om ni tanker försöka övertyga någon icke-vegan.

Men visst är det bade gott och nyttigt med mörkgröna grönsaker.

___________________________________________________

Visst går det. Om inte annat, så går det galet

Anmäl
2017-08-03 11:45 #4 av: Tänkpådet

#3 men fan va onödigt... 😩 Har du inget bättre för dig än att trolla veganforum? Väx upp!

Anmäl
2017-08-03 14:30 #5 av: Effie

#4 Tänkte att någon kanske var intresserad av fakta.  Vill man påverka andra är det inte fel att ha lite kunskaper och vara förberedd på argument. Men tydligen inte.

___________________________________________________

Visst går det. Om inte annat, så går det galet

Anmäl
2017-08-03 16:39 #6 av: Tänkpådet

näringsvärdet i ägg är knappast av intresse,(veganforum, topic: grönkål) hade du lite bakom pannbenet hade du förstått det... uppenbarligen så blir man lite trög i huvet av lchf...

Anmäl
2017-08-04 07:29 #7 av: Effie

Om man vill förklara för andra hur bra grönkål är (vilket det är) är det väl bra att känna till andra fakta också, om man nu råkar diskutera med någon som är kunnig, för att inte framstå som okunnig och I värsta fall korkad och enkelspårig.  Men det är inte mitt problem.

___________________________________________________

Visst går det. Om inte annat, så går det galet

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.