Annons:
Etiketterfrågortips
Läst 1737 ggr
Kasp
9/6/17, 5:17 PM

Syrade grönsaker - hållbarhet

Har gjort egen surkål som jag förvarar i kylskåp. Gör stora mängder åt gången eftersom att det tar tiid. Men hur länge håller den sig i kylskåpet? Har haft en burk där (min första omgång) i typ ett halvår och äter lite varje dag. Har fortfarande 3 burkar kvar från den omgången så det lär ta ett tag att smaska sig igenom och vill inte slänga. Så hur länge kan de hålla tro? Ett år? Mer?

Annons:
vendelay
9/6/17, 7:07 PM
#1

När jag googlade fick jag upp att egentillverkad surkål borde hålla ca 6-8 månader. Jag har aldrig ätit det så jag har själv ingen aning, men så länge det smakar och luktar som det ska borde det väl vara okej?

Var snäll mot alla - bli vegan ❤

Kasp
9/7/17, 9:04 AM
#2

#1 tack för svar. :) Tror du att den håller längre än det? Borde ju inte hända något revolutionerande efter just 6-8 mån? Tror ni hållbarheten minskar om man även syrar rödbetor?

Upp till toppen
Annons: