Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (5) Senaste inläggen

Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Frågor och tips

Testamentera till djuren

2017-10-09 11:53 #0 av: miljonarskan

När jag och min kära sambo en dag går bort så vill vi kunna göra skillnad för djuren genom att testamentera våra besparingar till någonting bra. Vi kommer inte att ha egna barn som ärver oss.

Men vi har lite dålig koll på vad som är bäst att satsa på där pengarna gör så mycket nytta som möjligt för djuren och inte bara går till några rika "storgubbar" bakom.

Har ni några tips? Är "Djurens rätt" bäst?

Anmäl
2017-10-09 12:06 #1 av: vendelay

Jag tycker att Djurrättsalliansen är en bra organisation. Jag upplever att deras pengar används till djurens fördel och jag gillar det de gör.

Har ingen större koll på Djurens Rätt, så kan inte uttala mig där!

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2017-10-09 12:12 #2 av: miljonarskan

Tack! Då ska jag läsa om dem

Anmäl
2017-10-09 12:54 #3 av: Smultronfia

Läs gärna om Gotlands djurfristad. De gör ett enormt stor jobb för att ta hand om djur men behöver mycket hjälp. https://www.gotlandsdjurfristad.se

Anmäl
2017-10-09 18:17 #4 av: vendelay

Håller helt med #3 om Gotlands Djurfristad!! Förstår inte hur jag inte nämnde dem i min första kommentar Funderar

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2017-10-11 22:56 #5 av: Schhh

Jag rekommenderar annars denna sida för att jämföra internationella organisationer, om det är av intresse: https://animalcharityevaluators.org/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.