Annons:
Etiketterreceptvarmrätt
Läst 709 ggr
DesK
4/9/18, 8:47 PM

Vårrätt med citronsmak

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Idag gjorde jag en riktigt vårrätt. 

Koka ca 3 dl bulghur i dubbelt så mycket vatten och lite salt, tillsätt juicen av en halv stor citron, en finhackad färsk röd chili, ca 8 coktailtomater, skurna i småbitar och ett stort knippe finhackad slätbladig persilja

Fräs en hel stor gul lök i doftfri kokosolja, tillsätt de grövre bitarna av grön sparris, fräs en stund och tillsätt sedan skuren squash och sparristopparna, häll över juicen från den andra citronhalvan och krydda generöst med svartpeppar. Salta med något bra salt t ex himalayasalt. Vitlök hade säkert varit gott i, men den glömde jag bort 🤔

Enkelt, snabbt och gott 🙂

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Annons:
vendelay
4/9/18, 9:20 PM
#1

Det ser otroligt gott ut!! Men HUR kunde du glömma vitlöken?! 😮😃

Var snäll mot alla - bli vegan ❤

DesK
4/9/18, 9:25 PM
#2

Ja alltså det fattar inte jag heller! 😂 Tillfällig svårartad sinnesförvirring typ! 😃

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Upp till toppen
Annons: