Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Föreläsningar / videos / audios

Bara mjölk smakar mjölk!

2018-08-29 19:17 #0 av: vendelay

"Bara mjölk smakar mjölk! Och varför bry sig om något annat än våra j***a smaklökar?"

(Allt bild- och videomaterial i videon är från SVERIGE)

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2018-08-29 19:20 #1 av: Hera

Hade en känsla av att det skulle bli reaktioner på det. Även jag hajade till.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2018-08-29 19:21 #2 av: vendelay

#1 Såg en väldigt rolig kommentar på reklamen som var typ "Tur att ni påminde mig vad mjölk smakar som!". Reklamen är verkligen inte genomtänkt haha.

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2018-08-29 19:24 #3 av: Hera

#2 😂

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2018-08-29 19:56 #4 av: Novachan

Fast vissa lättmjölk-sorter smakar ju mer vatten än mjölk... Då smakar nog allt de mjölkfria alternativen mer som mjölk... eller de är iaf godare.

Jag har inte druckit komjölk sedan snart 4 år tillbaka i tiden (är ej vegan, har specialkost) men jag tycker att de mjölkfria alternativen har så pass många fördelar att jag vet inte om jag skulle vilja gå tillbaka till komjölk om jag så kunde. De smakar gott, det finns stor variation av smak och prisklass, de kan förvaras i rumstemperatur tills de är öppnade och har jättelång hållbarhet! Och självfallet är  inga djur med i processen, alltså inga lidande djur, och så ska de vara miljövänligare.

Äter tyvärr fortfarande kött men jag försöker dra ner på det genom bl.a. vegofärs som jag tycker är väldigt gott så jag hade ätit det oavsett.

Trodde att vi avlivande innan vi skar upp djuren... det måste vi ändra på!!! Arg

Anmäl
2018-08-29 20:12 #5 av: Ess1

Haha, vilken töntig reklam. Jag tycker att havremjölk är betydligt godare än komjölk! Så den reklamen biter inte på mig i alla fall. Skrattar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.