Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
O.T. (Off-topic)

Test av veganska ostar

2018-10-28 08:46 #0 av: Tant Grön

Ett test av veganska ostar. Har ni smakat någon av dem och vad tyckte ni? https://www.aftonbladet.se/tv/a/269316

Anmäl
2018-11-03 11:23 #1 av: Chimi

Dom höll ju på att kräkas av tofufetan men just den brukar jag göra hemma. De andra har jag inte testat men gillar överlag inte osten som finns att köpa färdig, håller med om att de har konstiga bismaker. Sen är det iofs en skala, violife och Astrid och apornas "hårdost" funkar medan jag tycker att i princip alla daiyas produkter är oätliga. Tacka vet jag näringsjäst, har det på allt😅

Anmäl
2018-11-26 08:57 #2 av: [moratjejen]

Fanns en fetaost gjord på kokos som smakade riktigt gott. Vet inte märket och inte sett den på ett tag.

MvH Ida

Anmäl
2018-12-01 13:50 #3 av: Aasi1

Jag har inte hittat någon ost jag verkligen tycker om men på pizza tycker jag mozzarella style är godast som jag blandar ut med naturell yoghurt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.