Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat

Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Veganprat

Men asså!

2018-11-24 16:35 #0 av: Tant Grön

Som någon mycket yngre än mig skulle ha sagt. Nu var det dags igen, en person klagade på att jag hade en plånbok i skinnimitation, det är inte bra för miljön sa han som själv äter kött, kör mycket bil och flyger. Orkade inte tjafsa med honom, men fattar inte hur dom tänker. Han menade att skinn är bra för miljön. Här kan man läsa om skinntillverkning: https://www.naturskyddsforeningen.se/lader

Anmäl
2018-11-24 18:38 #1 av: Smultronfia

Vad tråkigt att du skulle behöva höra på sånt. Finns alltid någon som ska klanka ner för att de själva ska må bättre av vad de själva gör som är dåligt för miljön. Men som tur är så vet ju du att du gör en stor sak bara genom att inte äta kött.

Sen kan man givetvis göra bättre val av tex textiler och sånt men att säga att skinn är bra förstår nog de flesta att det är fel. Man använder extremt mycket farliga kemikalier i framställningen av det förutom att man använder sig av djur.

Kram på dig och försök att tänka positivt. Kanske han är arg för att han egentligen vet att det han gör är dåligt och att han kanske bör ändra sig. Att inse saker är ett bra steg i rätt riktning.

Anmäl
2018-11-24 19:21 #2 av: vendelay

Det är så töntigt beteende... Istället för att själv skära ner på något av allt det han gör, hoppar han på dig för att du uppenbart gör mer än han för miljön. Det är antingen allt eller inget, och eftersom ingen kan leva helt hållbart så är alla försök värdelösa *himlar med ögonen*

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2018-11-25 08:50 #3 av: [moratjejen]

Det finns troll på två ställen irl och på nätet. Bara att ignorera, de vill att man ska bli upprörd. De stackars vita heterosexuella kränkta män brukar inte ha så mycket respekt mot andra eller djur.

MvH Ida

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.