Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Frågor och tips

Tips för överbliven auberginesill

2018-12-27 19:22 #0 av: tlover

Ett tips för om du får aubergine sill över från jul är att använda det som pastasås. Iallafall de som är mer "gräddiga" är goda som pastasås

Vad vill du läsa om nästa månad? Rösta!


Anmäl
2018-12-27 19:36 #1 av: Tant Grön

Bra tips. Lägg gärna in det här om du vill. https://aterbruk.ifokus.se/discussions/5c177eb78e0e7417b361e1ed-aterbruka-julmaten?discussions-1

och/eller här: https://hallbarlivsstil.ifokus.se/discussions/5c177f07ce12c434c30119a7-ta-tillvara-maten?discussions-1

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.