Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

Djurrätt & Veganism Frukterian (Diskussion och recept) Frågor och tips Föreläsningar / videos / audios Hälsa och Nutrition Hygien, kosmetika och kemtekniska produkter Information om sajten Köpes / Säljes / Bortskänkes Köttersättning Konservering (vin, sylt saft, inläggningar osv) Klotterplanket Miljö O.T. (Off-topic) Politiska frågor Restauranger Shopping Träning Undersökningar Kluringar Tävlingar Topplistor Vegankost Veganprat Veganska matprodukter Veganföräldrar Veganska textiler, kläder & skor Recept (Varmrätt & Övrigt) Recept (Efterrätter & Förrätter & Godis) Recept & Diskussion (Glutenfritt) Recept (Pålägg) Recept (Såser) Recept (Rawfood - Råkost) Recept (LCHF-vegan) Recept (LFD Low Fiber Diet)
Veganprat

VegMe´s korv

2019-09-26 08:16 #0 av: Tant Grön

Cirkel K har väldigt gott mos och vegansk korv. Såg att det stod VegMe på förpackningen med korv. Har inte sett att den säljs i butik. Vet någon om den gör det? Tyckte den var en av de bästa veganska korvar jag ätit. Lipar

Anmäl
2019-09-26 20:13 #1 av: vendelay

Håller med om att det är den godaste veganska korven! Tror tyvärr inte att den säljs i butik, men jag har för mig att de sagt att den ska säljas i framtiden. Men jag har egentligen ingen koll.

Något som stör mig oerhört är att tydligen kostar en vegansk korv med bröd 30 kr medan en köttkorv med bröd kostar 10 kr? Min mamma hade varit där och skulle köpa en vegansk korv och fick höra att korven kostade 23 kr och brödet 7 kr. Det skulle alltså innebära att köttkorven kostar 3 kr, och brödet är mer än dubbelt så dyrt som korven?? Det tror jag inte på. Låter ju helt orimligt?!

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2019-09-27 10:29 #2 av: Tant Grön

#1 Har bara ätit den med mos, bröd och lite tillbehör + dryck, så vet inte vad bara korv med mos kostar. Kommer inte ihåg nu vad det kostade, men tyckte inte det var speciellt dyrt.

Anmäl
2019-09-27 18:28 #3 av: vendelay

#2 Nej, alltså 30 kr är inte dyrt men jämfört med 10 kr är det ju ganska dyrt Gapskrattar

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.