hygien,skönhet

Vegansk tatuering?

2019-11-25 10:44 #0 av: Chinesecrestedlover

Hej!

Har länge funderat på att tatuera mig. Inget stort utan någonting hyfsat litet med tanke på att jag är nålrädd osv. men har insett att det för mig som vegan inte bara är att gå och tatuera mig var som helst. Ha ni några tips på vilka ställen som är bra och som har veganska färger, papper och allt vad det var Skämtar

Vill ha text (svart) och kanske någon mindre "sak/symbol" eller så, inga jätteavancerade grejer men vill såklart att det blir fint och bra gjort. Inte hundra på exakt hur jag vill att det ska se ut/vad jag vill ha ännu. 

Bor utanför Örebro, så gärna tips på ställen i Örebro/i närheten av Örebro eller typ. Stockholm eller så, inte allt för långt bort helst (har inget körkort m.m.). 

Mvh/Chinesecrestedlover

Anmäl
2019-11-26 22:33 #1 av: vendelay

I Stockholm finns det flera som tatuerar veganskt! Bl.a. Queendom Crew, StaDemonia och vissa tatuerare hos Swahili Tattoo. Alla tre ställen har intstagramkonton om du vill kika på deras tatuerare. 

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2019-11-27 22:14 #2 av: Chinesecrestedlover

#1 Kanon, tack! Ska kolla Skrattar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.