matprodukter

Fisk-ish-pinnar (Icas)

2019-12-31 16:33 #0 av: Tante Aubergine

Någon som har testat den här produkten ännu?

Såg att det fanns på stormarknaden och köpte då hem ett paket.

Det som förbryllade mig lite var att paketen inte förvarades i en frysdisk utan i vanlig kyl. De borde gå att frysa in iallafall, väl?

Anmäl
2020-01-01 18:23 #1 av: vendelay

Ingen aning om de går att frysa, men jag gillar dem. Tycker att Qourns frysta är snäppet godare, men båda är fantastiska Kär

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2020-01-03 04:54 #2 av: Tante Aubergine

Okej. Jag slängde in dem i frysen iallafall, så får vi se hur de blir vid nästa måltid. Förhoppningsvis så är de fortfarande ätbara. Skrattar

Visste inte att quorn också har den produkten. Får jag ta och kolla in det nästa gång jag är i affären.

Anmäl
2020-01-04 20:37 #3 av: vendelay

Här finns en bild:

https://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&ved=2ahUKEwjxos3r2OrmAhWyw6YKHZLOBnkQjRx6BAgBEAQ&url=https%3A%2F%2Fhandla.ica.se%2Fhandla%2Fprodukt%2Fpanerade-pinnar-vegansk-fryst-200g-quorn-id_p_5019503036671&psig=AOvVaw2coQcJcY-MYNx7QvEcwVlm&ust=1578253028921165

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2020-01-05 03:55 #4 av: Tante Aubergine

Åhå. Tack för det. Kommer att köpa hem ett paket så att jag vet hur jag tycker de smakar jämfört med Icas egna. Alltid kul med olika att välja på om man vill köra med halvfabrikat. Inte alltid man orkar laga mat från grunden, ju. Glad

Anmäl
2020-01-05 14:08 #5 av: Tante Aubergine

Har prövat icas fisk-ish pinnar nu, och de blev bra.

 Eftersom de var frysta så ökade jag stektiden med 10 minuter.

Anmäl
2020-01-05 18:26 #6 av: vendelay

Vad kul att du gillade dem!

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Anmäl
2020-01-05 23:21 #7 av: Tant Grön

Brukar alltid frysa dom sista, man kan ju inte käka f*skpinnar flera dagar i rad. Tycker dom smakar lika bra som dom färska.

Anmäl
2020-01-06 06:50 #8 av: Tante Aubergine

#6 Tack!

#7 Menar du att du steker upp alla först och sedan fryser in, eller att du bara steker upp det du ska använda och fryser in resten otillagat?

Bara så att jag förstår dig rätt. Skämtar

Anmäl
2020-01-06 17:34 #9 av: Tant Grön

#8 Fryser in otillagat. Har inte provat att frysa tillagat, men det borde väl gå det också.

Anmäl
2020-01-06 17:56 #10 av: Tante Aubergine

#9 Okej, då förstod jag dig rätt.

Ja, kanske, men tror inte att det skulle smaka lika bra.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.