Etiketterreceptefterrättförrättgodis
Läst 5969 ggr
vendelay
2017-04-19, 22:32

Veganska tunnbrödssnittar

20 minuter + 2 timmar i kylen

Ingredienser:
Ett paket tunnbröd
1 burk Oatly påMackan
1 burk (ca 290 g) soltorkade tomater i olja
Fryst gräslök
Riven pepparrot (jag köpte färdig på tub)
Salt
Vitpeppar

1. Blanda påMackan med gräslök och lite pepparrot. Smaka av och tillsätt salt, vitpeppar och eventuellt mer gräslök och pepparrot tills det smakar som du vill.
2. Bred smeten på ett tunnbröd (inte för tjockt lager!) och placera de soltorkade tomaterna som du vill ha dem (jag la dem två i bredd med ca 1 cm mellanrum parallellt med långsidan av brödet).
3. Rulla ihop tunnbröden från långsida till långsida och plasta in med plastfolie.
4. Låt stå i kylskåpet ca 2 timmar.
5. När brödet känns mjukt (alltså inte torrt och mjöligt som det gör från början) är det bara att ta bort plasten och skära upp i snittar. Mina blev ca 2 cm långa.

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

veggie4every1
2017-04-19, 22:44
#1

Låter smaskigt, jag älskar pepparrot 🙂

Sajtvärd på Djurrätt ifokus & Medarbetare på Vegan ifokus      
VäckarklockaIf Not You, Who? If Not Now, When?
Väckarklocka

vendelay
2017-04-19, 23:23
#2

Ja, jag gillar också pepparrot 👍

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

Upp till toppen