Etiketterreceptvarmrätt
Läst 566 ggr
DesK
2018-04-09, 20:47

Vårrätt med citronsmak

Idag gjorde jag en riktigt vårrätt. 

Koka ca 3 dl bulghur i dubbelt så mycket vatten och lite salt, tillsätt juicen av en halv stor citron, en finhackad färsk röd chili, ca 8 coktailtomater, skurna i småbitar och ett stort knippe finhackad slätbladig persilja

Fräs en hel stor gul lök i doftfri kokosolja, tillsätt de grövre bitarna av grön sparris, fräs en stund och tillsätt sedan skuren squash och sparristopparna, häll över juicen från den andra citronhalvan och krydda generöst med svartpeppar. Salta med något bra salt t ex himalayasalt. Vitlök hade säkert varit gott i, men den glömde jag bort 🤔

Enkelt, snabbt och gott 🙂

Désirée värd för Matlust, Matbröd, Kost, Husmorstips och Hörselskadade

vendelay
2018-04-09, 21:20
#1

Det ser otroligt gott ut!! Men HUR kunde du glömma vitlöken?! 😮😃

Veganism Savvity (English)
Vegan iFokus (svenska)

DesK
2018-04-09, 21:25
#2

Ja alltså det fattar inte jag heller! 😂 Tillfällig svårartad sinnesförvirring typ! 😃

Désirée värd för Matlust, Matbröd, Kost, Husmorstips och Hörselskadade

Upp till toppen